Tanden bleken

Gerelateerde afbeelding

Veilig en pijnloos tanden bleken, met direct zichtbaar resultaat. Voor een stralende glimlach en een boost voor uw zelfvertrouwen bent u hier aan het goede adres. Tanden bleken maakt het mogelijk om je tanden tot 16 tinten witter te maken.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk
Eerst wordt de huidige kleur van uw tanden bepaald. Vervolgens poetst u uw tanden met een activatordoekje, en om te voorkomen dat uw lippen uitdrogen worden deze ingesmeerd met vitamine E. U krijgt een mondspreider in uw mond, en de bleekgel zal worden aangebracht op uw tanden. U neemt plaats bij de bleeklamp en de eerste twintig minuten gaan van start. Aan het eind van de behandeling wordt de kleur van uw tanden nogmaals bepaald, en uiteraard krijgt u uitgebreid advies over de nazorg.

Hoe wit uw tanden zullen worden is van tevoren niet te voorspellen. Ze zullen nooit witter worden dan de natuurlijke kleur, die genetisch is bepaald.
Het tanden bleken is geheel veilig voor uw gebit. Het glazuur wordt niet aangetast, en het bleken veroorzaakt geen gevoelige tanden of tandvlees. De bleekproducten van Ultra White voldoen aan de Europese regelgeving en de eisen van de NVWA.

Prijzen
1x 20 minuten
Opfrisser als u al eerder uw tanden heeft laten bleken, of een introductie als u het eens wilt proberen. Ook geschikt voor de krappere beurs.
€ 30,00

2x 20 minuten
Meer dan alleen proberen of een opfrisser. Aanbevolen als u een iets subtieler verschil wilt zien.
€ 55,00

3x 20 minuten
Maximaal resultaat, aanbevolen als u voor de eerste keer uw tanden laat bleken, voor rokers en koffiedrinkers.
€ 72,50