Spray Tanning

spraytanning

Gezond en snel bruin worden, wie wil dat nu niet? We zijn ons steeds meer bewust van de gevaren van blootstelling aan de zon. Spray tanning is een veilig alternatief. Binnen een kwartier heeft u een egale bruine tint, zonder blootstelling aan de schadelijke UV-straling van de zon. Het is zelfs goed voor de huid. Spray tanning is gezond, snel, en je ziet direct resultaat.

Als gecertificeerd Spray Tan Specialiste maak ik gebruik van professionele apparatuur en de producten van Sienna X. De lotions zijn geschikt voor elk huidtype. U krijgt geen vlekken of oranje gloed van de lotions. Ook tijdens de zwangerschap is het volkomen veilig om te kiezen voor spray tanning. Dit in tegenstelling tot blootstelling aan de zon of de zonnebank, hierbij is de kans op een zwangerschapsmasker aanwezig.
Spray tanning is ook geschikt om bijvoorbeeld vitiligo te camoufleren.

Prijzen:
Hele lichaam:                             € 27,50
Bovenlichaam incl. gezicht:    € 17,50
Benen:                                         € 15,00

Wilt u liever thuis in uw vertrouwde omgeving gebruik maken van spray tanning, of zou u met meerdere mensen de spray tanning willen ondergaan? Het is ook mogelijk om bij u thuis te komen. Ik maak gebruik van een mobiele tent, zodat uw eigendommen geen schade op zullen lopen.

Prijzen op locatie (bij minimaal 3 personen):
Hele lichaam:                            € 25,00 p.p.
Bovenlichaam incl. gezicht:    € 15,00 p.p.
Benen:                                         € 12,50 p.p.
Bij minder dan drie personen gelden de normale prijzen zoals hierboven vermeld.
Naast de prijs van de spray tanning betaalt u de reiskosten á € 0,19 per gereden kilometer op basis van Google maps. Dit is uiteraard een totaalprijs en wordt niet per persoon berekend.