Tijdelijke Tattoos

tattoos

Met glitters of inkt kunnen kinderen de prachtigste tijdelijke tattoos krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glitter tattoos
Voor glitter tattoos maak ik gebruik van huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters. Uiteraard zijn deze huidvriendelijk en anti-allergisch. De glitter tattoos zijn geschikt voor ieder huidtype en blijven ongeveer een week zitten. Hij is watervast, er kan dus mee gezwommen worden en ook onder de douche zal de glitter tattoo blijven zitten. Mocht de tattoo om wat voor reden dan ook verwijderd moeten worden, dan is hij eenvoudig te verwijderen door deze in te smeren met een beetje (baby)olie.

Stempel tattoos
Liever een tattoo die net echt lijkt? Met een stempel en huidvriendelijke inkt maak ik een zwarte tattoo die ook ongeveer een week blijft zitten. De stempeltattoo kan indien gewenst extra versierd worden met glitters. De inkt is watervast, dus ook met de stempel tattoo kan gezwommen en gedoucht worden. De stempel tattoo is indien gewenst nog te versieren met glitters en steentjes. Ook deze tattoo is eenvoudig te verwijderen met (baby)olie of make-up remover.

Airbrush tattoos
Ga je helemaal voor echt? Dan is de airbrush-tattoo geschikt. Met een sjabloon en speciale tattoo-verf maak ik een stoere tattoo die bijna niet van echt te onderscheiden is. Ook deze tattoo is watervast en blijft ongeveer een week zitten.